Krutgummor och silverrävar!

Seniormottagning

Nu slår vi upp dörrarna till våra nya seniromottagningar- på Ugglans Vårdcentraler i Landvetter och Fredriksdal. Där gör vi det enkelt för dig som har fyllt 75 år att komma i kontakt med vården.

Seniormottagning

Via ett eget telefonnummer till vår seniortelefon når du samma disktriktssköterska, med stor erfarenhet av andra i din ålder, varje gång du behöver boka tid eller bara få råd och stöd avseende hälso-och sjukvårdsfrågor. Skulle du behöva läkarkontakt ordnar sköterskan även detta till en läkare som också har god erfarenhet av äldrevård. 

Du får helt enkelt en egen genväg till vården, för tillgänglighet, kontinuitet och trygghet för dig och dina anhöriga. För även om vi alla vet att "75 är det nya 50", så är det skönt att känna att det finns någon som har tid om det är något man behöver kontrollera eller vill ha hjälp med. Det tycker vi att du är värd!

Hjärtligt Välkommen!

Nu vaccinerar vi mot TBE!
Nu vaccinerar vi mot TBE!

Boka din tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster, välj "Boka tid", eller via vår app Meliva. Pris/dos: 350:- för barn och 400:- för vuxen.

Premiär för vår nya app!
Premiär för vår nya app!

Nu finns vi i din mobil! I appen Meliva kan du chatta med våra sjuksköterskor och läkare, få medicinsk rådgivning, förnya recept och beställa tid.

Visa fler