Ugglan i Landvetter var först ut med Drive in Covid-19 testning

Ugglan i Landvetter ordnade det som behövdes för mass testning över helgen och kunde ta emot via Drive-in testning redan måndag 1a juni. Den annorlunda och snabba testningen uppmärksammades i SVT Väst. 

 

Ugglan i Landvetter var först ut med Drive in Covid-19 testning

Från direktiv av regionen till masstestning via Drive-in på två dagar

Vi är glada för att vi var så tidiga med att kunna erbjuda Covid-19 testning till alla Härrydabor, berättar verksamhetschef Marlene Fredin. Redan under den de första 20 minuterna hade vi 15 st som testade sig och flera av dem kom då deras egen vårdcentral ej ännu kunde erbjuda testet. I nuläget krävs inget annat än att bara köra hit och åka fram till vår "Drive in teststation", där tar vi provet och sedan ringer vi dig när vi fått provsvaren 1-2 dagar efteråt. Se reportaget här...

Samarbete med Active Rehab
Samarbete med Active Rehab

Vi utökar nu samarbete med Active! Samarbetet omfattar nu både rehab via VGR vårdval och träning, i både Göteborg och i Landvetter.

Vi söker ny medarbetare till vårt team
Vi söker ny medarbetare till vårt team

Vi söker ny medarbetare till vårt team, en specialist i allmänmedicin. Ugglangruppen är ett annorlunda primärvårds- och hälsovårdsföretag i tillväxt. Vi växer och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en specialist i allmänmedicin.

Visa fler