Ugglan Landvetter tar nästa steg, vi söker en DSK eller SSK!

Vi har nu funnits i ca 3 år och tar nu nästa kliv i vår utveckling. Vi rekryterar nu flera personer varav en distriktssköterska eller sjuksköterska som kommer att  ha en av nyckelrollerna i vårt nya team!

Ugglan Landvetter tar nästa steg, vi söker en DSK eller SSK!

Ugglans vårdcentral Landvetter ligger nära riksväg 40 ca 15 min med bil från Göteborg. Vi har varit etablerade här ca 3 år och har 3.300 patienter, vi växer men har inte som mål att bli en stor enhet. Vi tror mycket på närhet och delaktighet både internt i personalteamet och även gentemot våra patienter! Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, barnläkare, distriktssköterskor, mottagningssjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och psykologer. Vi har diabetesmottagning och astma/KOL mottagning.

Lillugglans BVC med alla dess kompetenser är en del av oss, läs gärna mer om Lillugglans speciella koncept på www.lillugglan.se

Vi är en del av Ugglan vårdgruppen AB och ingår i Vårdval VGR. Läs gärna mer om oss på www.ugglansvc.se eller www.ugglangruppen.se

Om anställningen
Som distriktssköterska eller sjuksköterska hos oss jobbar du med mottagningsarbete, telefonrådgivning och hembesök. Vi ser framför oss att tjänsten är på 80% men är flexibla och lyhörda för vilken situation du har.

Vi anser att telefonrådgivning är en viktigt del i vår ambition att ha en hög tillgänglighet för våra patienter. Telefonen är därför öppen större delen av dagen för patienter att ringa och vi har inte schemalagd återuppringning utan svarar direkt. Vi har ingen drop in -mottagning utan bokar in alla patienter via telefonen.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat på vårdcentral och tycker det är roligt med patientarbete både i telefon och på mottagning. Du är flexibel och samtidigt trygg i DSK/SSK rollen samt tycker om att jobba i team.

Du gillar att jobba på en arbetsplats som har korta och snabba beslutsvägar där man inte är rädd för att ta ansvar och bidra till hela verksamhetens utveckling.

Om du tycker detta stämmer in på dig hör gärna av dig till grundare och verksamhetschef Marlene Fredin på 076-946 6691, marlene@lillugglan.se. Annonsen ligger också ute här,  länk Arbetsförmedlingen.

Vi behöver ST-läkare i Landvetter
Vi behöver ST-läkare i Landvetter

Vi söker ST-läkare i allmänmedicin till Ugglans Vårdcentral Landvetter! Läs mer om ST-tjänsten och vår vårdcentral i Landvetter.

Covid vaccinering 16-18 år
Covid vaccinering 16-18 år

Nu äntligen har vi fått möjlighet att vaccinera ungdomar. 16-18 åringarna är först ut.

Visa fler