Vi söker en Allmänspecialist till vårt läkarteam i Landvetter

Ugglans Vårdcentral i Landvetter har funnits i ca 3 år. Vi har nu passerat 3.300 listade och behöver ytterligare en Allmänspecialist till vårt läkarteam.

Vi söker en Allmänspecialist till vårt läkarteam i Landvetter

Ugglans Vårdcentral i Landvetter ligger nära riksväg 40, ca 15 min med bil från Göteborg. Vi har varit etablerade här i drygt 3 år och har 3.300 patienter. Vi växer men har inte som mål att bli en stor enhet. Vi tror mycket på närhet och delaktighet, både internt i personalteamet och gentemot våra patienter! Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, barnläkare, distriktssköterskor, mottagningssjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och psykologer.

Lillugglans BVC med alla dess kompetenser är en del av oss, läs gärna mer om Lillugglans speciella koncept på www.lillugglan.se

Vi är en del av Ugglan Vårdgruppen AB och ingår i Vårdval VGR. Läs gärna mer om oss på www.ugglansvc.se eller www.ugglangruppen.se

Om anställningen
Som Allmänspecialist hos oss jobbar du i nära samarbete med övriga på vårdcentralen. Vi har redan två Allmänspecialister på plats, så i och med din ankomst bildar vi ett tight läkarteam som hjälps åt med kluriga patientärenden.

Vår ambition, som vi lyckas väl med, är att ha en hög tillgänglighet för våra patienter. Vi jobbar även målinriktat med triagering i telefon. Vi har ingen drop in -mottagning utan bokar in alla patienter via telefonen. Därmed lägger du som läkare tid på de patienter som behöver träffa just dig.  


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Allmänspecialist på vårdcentral och tycker det är roligt att arbeta på en mindre arbetsplats. Du är flexibel och samtidigt trygg i läkarrollen samt tycker om att jobba på ett genuint teambaserat arbetssätt.

Du gillar att ha korta och snabba beslutsvägar och är inte rädd för att ta ansvar och bidra till hela verksamhetens utveckling.

Sök direkt eller kontakta oss 
Hör gärna av dig omgående då intervjuer sker löpande, sista dag för ansökan är 7e dec. Maila din ansökan direkt till vår grundare och verksamhetschef Marlene Fredin marlene@lillugglan.se eller ring gärna Marlene om du har frågor, 076-946 6691.

 

Covid vaccinering 16-18 år
Covid vaccinering 16-18 år

Nu äntligen har vi fått möjlighet att vaccinera ungdomar. 16-18 åringarna är först ut.

Visa fler