Vi söker ST-läkare i allmänmedicin till Ugglans Vårdcentral Fredriksdal!

Skulle du gilla att arbeta på en enhet med stora möjligheter att engagera dig i verksamhetens utveckling!?

Vi söker ST-läkare i allmänmedicin till Ugglans Vårdcentral Fredriksdal!

Vi söker dig som vill arbeta på en välfungerande enhet med stora möjligheter att engagera dig i verksamhetens utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba som läkare på vårdcentral eller så har du kommit en bit in i din ST-utbildning.

Vårdcentralen ligger centralt med goda kommunikationer. Vi är ca 8000 listade patienter och växer gärna vidare då vi har nya fina lokaler. Våra patienter är allt från nyfödda till seniorer. Lillugglans BVC är en av de största BVC enheterna i Göteborg, varför vi träffar många barn på våra mottagningar och har BVC-mottagning som en del av vår arbetsdag. Titta gärna in på www.lillugglan.se

Ett av våra fokusområden just nu är att bygga upp vår seniormottagning tillsammans.

Vi är en välbemannad vårdcentral och jobbar utifrån tanken “frihet under ansvar”.  Vi erbjuder våra läkare att vid en heltidstjänst förlägga en hel administrativ dag hemma, detta då vi sett att man mer effektivt och ostört kan sköta sina administrativa uppgifter hemifrån.

Vi kommer att intervjua fortlöpande i augusti, så vänta inte med att sända in din ansökan: ST-läkare Ugglans vårdcentral Fredriksdal | Randstad

Välkommen med din ansökan!

Premiär för vår nya app!
Premiär för vår nya app!

Nu finns vi i din mobil! I appen Meliva kan du chatta med våra sjuksköterskor och läkare, få medicinsk rådgivning, förnya recept och beställa tid.

Visa fler