Covid-19 Landvetter

Sök gärna information om coronaviruset på 1177.se eller Folkhälsomyndigheten - frågor och svar

UPPDATERING 2021-07-12:
Vi får många frågor om vaccinationsbevis och covidintyg. Via E-hälsomyndighetens hemsida kan du hämta ett Covidbevis, som visar att du vaccinerats mot Covid-19. Vårdcentralen utfärdar inte intyg om genomgången covidinfektion.

Covid-19 TESTNING
Självtest finns att hämta på baksidan av vårdcentralen. Tiderna för detta är mån-tors 0830-1630 och fre 0830-1130.  Följ skyltarna från BVC´s parkering. Insamling av eget tagna prover sker dagligen samma tid. Det krävs ingen bokning för att upphämta testet. 

Nu kan du ta ett Anti-gen test inför din resa! Semesterpris till 13e aug!
Det medicinska intyget är skrivet på engelska, det signeras och stämplas av legitimerad läkare. Det innehåller uppgifter om ditt namn, medborgarskap, passnummer samt var och när testet tagits och dess resultat och en kopia på provsvaret. Svenskt personnummer behövs för att vi skall kunna hjälpa dig med reseintyg. Intyget visar att du inte har en pågående covid-19-infektion just nu, testet kostar (800) 560 kr - vi kör semesterpris till 13e aug!

Ugglans VC Landvetter vaccinerar inte i Fas 4 i nuläget.
Här kan du hitta information om andra vaccinatörer och boka tid (gäller alla över 18 år). Om du har allmänna frågor kring vaccinering mot Covid-19 kan du ringa Västra Götalandsregionens informationstjänst 010-473 94 30 (ej tidsbokning eller medicinska frågor). På VGR:s hemsida kan du se prioriteringsordning och tidsplan för vaccination av befolkningen